2 Artifort fauteuils model Channel 4-poots van Geoffrey D. Harcourt

2 Prachtige Artifort fauteuils model Channel 4-poots van Geoffrey D. Harcourt 

Ontwerper: Geoffrey D. Harcourt
Type: Channel 4-poots
Fabrikant: Artifort
Jaar: ’80 (1988)

Het bedrijf:
Art en comfort, dat is waar dit wereldberoemde merk voor staat. Tijdloos design. Voor altijd. Toonaangevend. Van Pierre Paulin en Geoffrey Harcourt tot René Holten en Patrick Norguet. Zitten. Wachten. Vergaderen. Opbergen. Overleggen. De oogstrelende en exclusieve meubels zijn niet voor niets in collecties van het Museum of Modern Art en Centre Pompidou opgenomen. Topdesign van topkwaliteit. Voor thuis, kantoor, directiekamer of ontvangstruimte. In de Artifort collectie vindt iedereen die waarde hecht aan vorm en functie een ontwerp dat zijn hart verovert. Voor altijd.

De fauteuils:
twee schitterende fauteuils van Harcourt, zowel in uitstraling als in zitcomfort. De fauteuils zijn uitgevoerd in ultramarijnblauw leder, ook de kenmerkende armleuningen zijn uitgevoerd in ultramarijnblauw leder. Het frame en de vier poten zijn van verchroomd rondstaal. Zowel de zittingen als de rugleuningen hebben 3 banen, voor de ideale zitpositie.
Al zijn de fauteuils geproduceerd in de jaren ’80, door hun stijl kun je wel spreken van vintage. Armleuningen zijn wat Craquelé.

Zitdiepte: 43 cm
Zitbreedte: 50 cm
Zithoogte: 49 cm

Conditie:
Fauteuils verkeren in goede staat.

SOLD

 

Voor al uw meubels en objecten uit de vorige eeuw